top of page
Image by Deniz Fuchidzhiev

 WIJ VERBINDEN NEDERLANDSE 
ONDERNEMERS MET HUN 

DOELGROEPEN IN DUITSLAND 

‘Onze klanten blij maken, dat ervaren wij pas als echt succes. Geweldige dingen doe je nooit alleen.

Je doet ze samen in een goed team.’ 

VERBINDING NL - DE

Tussen Nederland en Duitsland bestaat een bijzondere connectie – zowel zakelijk als op persoonlijk vlak. Wij hechten daarom veel belang bij een eerlijke en doelmatige communicatie en individueel advies. Omdat ieder bedrijf uniek is. 

Image by krakenimages
00 icon-newspaper.png

PRINT MEDIA...
DAGBLADEN, HUIS-AAN-HUIS EN MAGAZINES

Wilt u graag print media inzetten? 

Wij ondersteunen u met de juiste promotie in dagbladen, huis-aan-huisbladen en magazines. De oprukkende online media zal de print media niet laten verdwijnen.  

 

Integendeel: gedrukte dagbladen en magazines bestaan – ook cross-mediaal – uitstekend naast de online media en behouden hun status van hoogwaardige en informatieve communicatiemiddelen. Voor verkoop, direct-marketing en reclame is print media niet weg te denken in de communicatie met uw doelgroep.

Voordelen print media

Een groot voordeel zijn de hoge oplages, die bij dagbladen vaak tienduizenden of honderdduizenden exemplaren omvatten en het feit dat huis-aan-huisbladen vaak meer dan een miljoen lezers bereiken. Wanneer u print media in uw marketingmix integreert, wordt uw bereik groter. 

  

Het is tevens aangetoond dat print media heel erg goed gelezen worden. Lezers vinden geen ander medium zo geloofwaardig en hebben daarom ook een groot vertrouwen in gedrukte advertenties. Veel mensen genieten ervan om ‘s ochtends of na een lange dag ontspannen te lezen.

Bent u geïnteresseerd in print media? Dan ondersteunen wij u graag met de juiste promotie in dagbladen, huis-aan-huisbladen en magazines! 

PRINT MEDIA
00 icon-computer.png

ONLINE MEDIA
EN RADIO + TV

Naast de print media worden de online media zoals advertorials, banners, radio of TV reclame steeds populairder. Ook deze media hebben talrijke voordelen. Door het gebruik van audio, video, foto en simulatie worden verschillende zintuigen aangesproken en blijft de inhoud daarom goed hangen. U bereikt met een online campagne een hele grote groep specifieke mensen omdat het bereik zeer doelmatig kan worden ingezet.

U kunt uw doelgroep ook nog veel beter definiëren. Ranking, kliks, impressies en andere kencijfers laten zien hoe succesvol een online campagne is en of deze nog kan worden geoptimaliseerd. Op deze manier kunt u uw campagne op ieder moment controleren en indien nodig een nieuw budget toekennen. Deze transparantie leidt tot een duurzame omzetstijging. 

 

Bent u geïnteresseerd in online promotie, radio of TV? Dan ondersteunen wij u graag met een individuele campagne! 

Online Media
bottom of page